Tuotteet

Valikoimamme sisältää suuren määrän erilaisia hydrauliikan- ja pneumatiikantuotteita. Vahvuuksiamme on laaja letku- ja liitinvalikoima suoraan varastosta. Lisäksi olemme erikoistuneet toimittamaan erilaisia instrumentointiliittimiä ja letkuja.

Instrumentointi

Meillä on laajavalikoima haponkestäviä liittimiä ja teflon-letkuja varastossa. Lisäksi valikoimastamme löytyvät Parker A-LOK -liittimet hopeoidulla kierteellä, kiinnikeikkautumisen estämiseksi. Useimmin käytetyt A-LOK liittimet löytyvät suoraan varastostamme.

Mobilelogiikat

Toimitamme myös mobiilelogiikoita ohjelmoituna asiakkaiden tarpeisiin. Olemme pyrkineet etsimään valikoimiimme kustannustehokkaat automaatio tuotteet, jottei hinta taso kohoaisi asikkaiden ulottumattomiin. Valikoimistamme löytyvät tuotteet aina pienistä proportionaaliventtiilien ohjauksista suurempien laiteohjauksien toteutukseen.

Anturit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös anturit ja rajakytkimet. Mobilelaitteissa yleisimmin käytetttyjä antureita meillä on osa suoraan varastosta, mutta lyhyellä toimitusajalla saamme hankittua kattavasti myös muita antureita.

Taajuusmuuttajat

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat Parker Hannifinin valmistamat taajuusmuuttajat. AC10-sarjan taajuusmuuttajat ovat kustannustehokas vaihtoehto moneen tilanteeseen, kun taas puolestaan AC30-sarjan taajuusmuuttajien ominaisuudet riittävät vaativammassakin käytössä sarjan taajuusmuuttajien ollessa silti varsin kohtuu hintaisia.