Metaldon Oy

Metaldon Oy yhteistyö

 

Metaldon Oy yhteistyöhön Hydro-Set Oy:n kanssa. Puutavara-autojen räätälöidyt hydraulisäiliöt nyt myynnissä myös Varkaudessa!

Bosch Rexroth mobilepumput ja -moottorit

Nyt voimme tarjota yhteistyössä Bosch Rexrothin kanssa asiakkaillemme täysin yhteensopivat pumput ja moottorit oikeilla säädöillä kilpailukykyiseen hintaan. Tarjotaksemme teille yhteensopivan pumpun tai moottorin tarvitsemme vain alkuperäisen pumpun tyypin ja sarjanumeron (löytyvät tyyppikilvestä).

FinFINET pesuri

Raskaspesuriesittely Hydro-Setin pihalla 5.10.2017 alkaen klo:10.00

Olemme FINFINETIN uusi jälleenmyyjä ja järjestämme esittelypäivän raskaille teollisuuspesureille sekä tarvikkeille.
FINFINETIN valikoima kattaa mm. laadukkaat polttomoottori- ,taajuusmuuntaja- sekä hydraulikäyttöiset Suomessa rakennetut pesurit.

Paineakkujen tarkastus- ja täyttökampanja

Nyt on hyvä hetki, ennen kuin aurauskausi alkaa, tuoda paineakut tarkastukseen ja täyttöön. Lokakuun loppuun mennessä tarkastukseen ja täyttöön tuoduille akuille tarjoamme 15% alennusta. Rikkinäisten akkujen tilalle ostetuista uusista akuista annamme 20% alennuksen.

Bosch Rexroth Reseller

Olemme aloittaneet kevään 2016 aikana Bosch Rexrothin Resellerinä. Rexroth tarjoaa laajan valikoiman korkea luokkaisia ja luotettavia hydrauliikka komponentteja, joita pystymme nykyisin tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan asiakkaillemme. Myymälästämme löytyy nykyisin perusvarasto Rexrothin komponentteja ja asiantunteva myyntihenkilöstömme auttaa sinua asiassa kuin asiassa.

Yhteistyö Savon Automaatio Oy:n kanssa

Parantaaksemme palvelutarjontaamme olemme tiivistäneet yhteistyötämme Savon Automaatio Oy:n kanssa. Yhteistyömme Savon Automaatio Oy:n kanssa takaa jatkossa meille myös mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme laajempia kokonaisuuksia, sisältäen täyden automaation ja sähköistyksen.